top of page

lør. 29. apr.

|

København

Craftivism Festival

Kom med til Craftivism Festival København lørdag d. 29 april i Kildevæld Kulturcenter i København - hvor vi lader kreativitet og fællesskab bane vejen for bæredygtigt tøjforbrug!

Registration is closed
See other events
Craftivism Festival
Craftivism Festival

Tid & Lokation

29. apr. 2023 10.00 – 17.00

København, Bellmansgade 5C, 2100 København, Denmark

Om Eventet

OBS! DET ER KUN MULIGT AT TILMELDE DIG ÈN WORKSHOP, DA DE FOREGÅR PÅ SAMME TIDSPUNKT.

Program


 • 30 minutter

  Velkommen // Welcome


 • 30 minutter

  Quiz omkring tøjspild // Quiz about textile waste

11 more items available

Tilmelding

 • Læder nøglering med Bakano

  Har du nogensinde tænkt på, hvad der skete med dine forældres gamle lædersofa? Måske er den endt som nyt produkt hos Bakano Design, som laver upcyclede tasker, nøgleringe og kasketter af blandt andet gamle lædersofaer og læderjakker. På denne workshop får du selv mulighed for at upcycle læder, når Astrid fra Bakano lærer dig at arbejde med læder og tilskære det. Du vil få mulighed for at lave en lækker nøglering af upcycled læder.

  0,00 kr.
  Sale ended
 • Fællesspisning

  Dette inkludere et måltid mad, men IKKE drikkevarer.

  0,00 kr.
  Sale ended
 • Tekstil tryk med Péter Berke

  Giv en gammel t-shirt eller andet stykke stof nyt liv og et kunstnerisk udtryk! Til den her workshop kan du lære at lave tryk på tekstiler med linoleum. Kunstneren Péter Berke hjælper dig hele vejen til at skabe dit helt eget t-shirt print eller et kunstværk af stof, som du kan hænge op på væggen. Tag dine ideer eller sketches med, et stykke tøj/tekstil du gerne vil upcycle, for eksempel en gammel t-shirt eller et pudebetræk. Husk at materialet skal være ensfarvet.

  0,00 kr.
  Sale ended
 • Kortholder/nøglering workshop

  Forestil dig, at ikke kun kasseret tøj, men også kaffesække og presenning fra stillads kan få en chance til som nye og smarte produkter? Det er nemlig de kasserede materialer, der hos Zeecycled bliver forvandlet til nye produkter i stedet for at ryge i skraldespanden. Kom med til en lærerig workshop hvor du selv får mulighed for at upcycle og redesigne tekstilaffald. Zahra fra Zeecycled viser dig, hvordan du kan omdanne presenning fra stilladsarbejde til en smart kortholder eller nøglering.

  0,00 kr.
  Sale ended
 • Upcycling/mending workshop

  Er du træt af dine kedelige jeans, den sorte blazer eller din basic t-shirt der ligger i skuffen? Vil du gerne have fikset hullet i din nye jakke eller dække en plet på din hvide yndlingsskjorte? Den her workshop er for dig, der vil give dit gamle tøj nyt liv! Claire og Roberta fra Repair Cafe står klar til at inspirere og støtte dig i dit projekt, omend du vil re-style, upcycle, pimpe eller give dit gamle tøj et nyt twist.

  0,00 kr.
  Sold Out
 • Vævning med Sofia

  Til denne workshop får du mulighed for at væve med “garn” lavet af tekstilaffald på din egen bæredygtige væv lavet af kasseret pap. Vi upcycler tekstilerne ved at klippe dem om til strimler af "garn", som du derefter kan væve med. Du vælger selv hvilke farver du helst vil væve med for at skabe dit upcyclede produkt - det kan være alt fra et tæppe, til en taske, eller dekorative ting såsom bordskånere eller vægophæng.

  0,00 kr.
  Sold Out

Total

0,00 kr.

Del eventet

Tickets
bottom of page