top of page
background1.jpg

CRAFTIVISM COUNTDOWN
 

 

 

Deltag i begivenhederne i uge 17 - med mulighed for at afholde, deltage og arrangere workshops, tøjbyttemarkeder og hvad du ellers kunne drømme om!

Craftivism Countdown

I uge 17 har landets biblioteker fokus på FN’s Verdensmål, og der vil samtidig være mulighed for at arrangere eller deltage i Craftivism Countdown aktiviteter. I samarbejde med Biblioteksforeningen sørger vi for at matche alle tilmeldte med deres lokale bibliotek.

Det vil være en uge præget af bæredygtighed og sammen kan vi sørge for, at der bliver reddet en masse tekstiler igennem upcycling workshops og tøjbyttemarkeder.

second hand RE:WAIR

Deltagende som gruppe

Du kan tilmelde dig via linket her på siden og så kobler vi dig sammen med dit lokale bibliotek og sørger for, at I får oprettet kontakten.

Har I selv lyst til at arrangere noget?

I kan sagtens arrangere jeres egne events eller udstillinger - I skal bare planlægge det med det bibliotek, som I er blevet matchet med!

Det er dog vigtigt, at der er fokus på FNs Verdensmål og at der, i forbindelse med Craftivism Festivalen, er fokus på upcycling og tekstilaffald i modeindustrien.

second hand clothing

Ikke en del af en gruppe?

Du er som enkeltperson også mere end velkommen til at besøge dit lokale bibliotek og deltage i de workshops, tøjbyttemarkeder eller udstillinger, der måtte være.

Vi glæder os til at se dig! 

 

second hand clothing
craftivism countdown
bottom of page